Ifjú Demokraták - IDE

A Demokratikus Koalíció kicsit gejl ifjúsági szervezete

Friss topikok

A Gyurcsány-fiúk vetkőznek február 10-én?

2012.02.03. 11:34 szarvaskopp

A Demokratikus Koalíciónak immáron van ifjúsági tagozata, Molnár Csaba frakcióvezető szerint már egy hónapja megalakultak több ezer egyetemista részvételével. Az Ifjú Demokraták - IDE facebook oldalát már 21-en lájkolták is. 

A facebook oldalukon egy eseményt is talált szerkesztőségünk, amely a Gatyánk is Rámegy a Tandíjra nevet viseli. A leírás a következő: "Találkozzunk a 2-es metró lejáratánál, még GATYÁBAN! Együtt lemegyünk a metróba, legyen nálad bérlet vagy jegy (a BKV egyelőre nem szponzorálja a rendezvényt.) A hidegtől nem kell félni, a gatyánkat csak a metróban fogjuk levenni!". 

Úgy gondoljuk, ígéretes lesz a diákság tavaszi ellenállási szezonja: február 8-án a HÖOK tüntet, február 15-én a Hallgató Hálózat és a kettő között Szarvas Koppány és gyurcsányista barátai vetkőznek a Deák téri metróaluljáróban. Kíváncsian várjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: haha ide gyurcsany dk hook szarvas koppany ifju demokratak hallgatoi halozat

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjudemokratak.blog.hu/api/trackback/id/tr724058867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása