Ifjú Demokraták - IDE

A Demokratikus Koalíció kicsit gejl ifjúsági szervezete

Friss topikok

Szarvas Koppány Bendegúz az új Dániel Péter

2012.08.25. 18:14 szarvaskopp

Ma a Gárdisták szülinapoztak a Hősök terén. Természetesen kedvenc rajzfilm hőseink se hiányoztak: Dániel Péter, Csonka Miss Sün Beáta és Szarvas Koppány Bendegúz is megjelentek ellentüntetni.

Ezen az Index által készített videón sajnos csak kettejük, Koppány és a kipás Dániel Péter látható, miközben szót váltanak a szervezőkkel. Ja, igen, az a Dániel Péter, aki a múltkor megígérte, hogy elhúz a picsába, és akkor még mi igaz baloldaliak is felsóhajtottunk megkönnyebbülésünkben. Persze gyanakodtunk, és hát igen, jogosan, Dániel Péter tényleg nem bírta ki. 

Ami viszont újszerű, az az, hogy bár a Demokratikus Koalíció elhatárolódott tőle, most Szarvas Koppány Bendegúzzal az oldalán küzdött hősiesen a nácik ellen. Így, amit már eddig is sejtettünk, immáron vizuálisan is valós formát öntött: Szarvas Koppány az új Dániel Péter. 

Kifejtem: kínos, elvakult, ciki, idegesítő. Végtelen ostobaságában rossz problématérképen mozogva feleslegesen provokál ki konfliktust, és folytatja a DK önlejárató kampányát. (És lejáratja az Eötvöst és a Corvinust is.) 

A jobboldalnak még mindig nincs mitől tartania. Amivel szemben áll, az Mesterházy elbaszott új frizurája, az antifasizmus és Szarvas Koppány Bendegúz alsógatyája. Köszönjük.

1 komment

Címkék: geci magyar garda dk demokratikus koalicio szarvas koppany daniel peter garda szuletesnap csonka beata

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjudemokratak.blog.hu/api/trackback/id/tr174731590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andráska8 2012.09.04. 20:54:35

ha mindkettő ott volt, akkor hogy lehet az egyik az új? :(
süti beállítások módosítása