Ifjú Demokraták - IDE

A Demokratikus Koalíció kicsit gejl ifjúsági szervezete

Friss topikok

Elmélkedések

2012.03.19. 16:19 szarvaskopp

Mostanában bokros teendőink miatt (érted, höhö, Bokros) nem posztoltunk.

Pedig az események csak úgy pörögtek <3 Szabó Koppány Rodrigez, mint egy igazi demokrata nem fél, és nem ismer fáradtságot: a Dk március 15-i ünnepségén felkonferálta VV Ferit, és csapata a Kossuth téren "kiállítással" tiltakozott, amiért a tér 1944 előtti kulturális arculatát kívánják visszaállítani.

Ugyanakkor mint a mai nap folyamán kiderült, Gyurcsányt beszéde miatt feljelentették, mert blokád alá kívánja venni az AB-t. Mi arra tippelünk, hogy az AB előtt majd Koppány Vadai Ágnes társaságában letolja a gatyáját (megkértük munkatársunkat, hogy készítsen illusztrációt ehhez). 

Lényeg a lényeg, olcsó húsnak híg a leve, a DK úgy tűnik, frakciót sem alakíthat, ami a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy Gyurcsány már mumusnak is kevés. 

 

1 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsany dk szarvas koppany

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjudemokratak.blog.hu/api/trackback/id/tr184326120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:49:44

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopó 2012.03.22. 11:23:41

Pont, hogy elég mumusnak, ha egyszer külön törvényt hoztak ellene, csak, hogy ne csinálhasson frakciót!
süti beállítások módosítása