Ifjú Demokraták - IDE

A Demokratikus Koalíció kicsit gejl ifjúsági szervezete

Friss topikok

Szarvas Koppány, Gyurcsány új demokrata fiúja

2012.02.01. 23:31 szarvaskopp

 Szóljatok a Koppánynak, hogy elvitték a Ferit!

1 komment

Címkék: ide gyurcsany gejl dk szarvas koppany ifju demokratak

A bejegyzés trackback címe:

https://ifjudemokratak.blog.hu/api/trackback/id/tr504046802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2012.07.03. 05:08:51

Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy, az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszichikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frazeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én.

Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? — megint Szabó Dezső! Mi mindent megírt ez az ember! Mi változott azóta? Talán a hülyeség lett nagyobb, a fal lett simább, melyről lepereg az intés, mint a borsó! Marha szarvas Bendegúz, a tehén már elindult a bakterházból! Eredj utána, kérőzz vele bukott eszméken!
süti beállítások módosítása